Ik geloof in de kracht van jezelf kennen, zien en zijn.

Mijn naam is Nancy Vijverberg. Ik ben life- en loopbaancoach voor ambitieuze vrouwen en werk vanuit een prachtige praktijk in Naaldwijk, Westland. Daarnaast begeleid ik online programma’s en 1:1 trajecten.

Als geboren en getogen Westlandse herken ik me in de Westlandse niet-lullen-maar-poetsen-mentaliteit. In Westland zit dan ook mijn praktijk.

Zeker twee en soms drie keer per week vind ik het heerlijk te sporten. Ik doe aan bootcamp, tennis en hardlopen. Vooral dat laatste helpt me om mijn gedachten op een rijtje te zetten en inspireert me iedere keer weer. Na een rondje hardlopen heb ik volop nieuwe ideeën.

Mijn praktische aard zie je terug in mijn werk.

Mijn praktische aard zie je terug in mijn werk. Ik combineer dit met een sterk luisterend vermogen en de kracht om snel tot de kern van een probleem te komen. Van daaruit werk ik naar een concreet doel. Dingen mogen best een beetje spiritueel (of zweverig, hoe je dat ook wilt noemen) zijn, als ze maar helpen in de praktische aanpak.

Ik kom uit de zakelijke wereld waar ik in diverse mensgerichte functies heb gewerkt. Van intercedent, naar salesmanager, naar uiteindelijk loopbaancoach en trainer. Ik heb in deze tijd allerlei bedrijven van binnen gezien en medewerkers met diverse achtergronden gecoacht en getraind. Mijn interesse in gedrag en liefde voor het laten groeien van mensen maken me in deze rol als een vis in het water.

Ik ben gecertificeerd erkend loopbaanprofessional bij de beroepsvereniging Noloc. En maak veel gebruik van en ben opgeleid in NLP Master methodieken, die ik combineer met aangepaste technieken uit de praktijk. Benieuwd naar de rest van mijn loopbaan? Check gerust mijn LinkedIn profiel.

Het is een cadeau om te groeien in je persoonlijke ontwikkeling en een cadeau voor mij om mensen hierin te begeleiden.

Winkelwagen
Scroll naar top