Wil jij eindelijk eens voor jezelf leren kiezen & rust in je hoofd ervaren?

Na het volgen van dit 21 daags groepsprogramma heb jij de kennis en het vertrouwen om met een rustig hoofd te kiezen voor jezelf. Waarmee je leert hoe je een leven vanuit plezier en geluk creëert.

DEZE GROEP ZIT VOL, NIEUWE DATUM VOLGT. 

"Leer kiezen voor jezelf en creëer een leven vanuit plezier en geluk"

Van 'hoe het hoort' naar 'wat werkt wel voor mij'

Herken jij jezelf hierin?

 • Je gedachten gaan op volle toeren, waardoor je hoofd af en toe een beetje lijkt over te stromen.
 • Het piekeren lijkt maar niet op te houden.
 • Je roept (en weet) dat dit het niet is, dat dit niet voor je werkt. Dat de manier hoe je je dagen nu vult, je niet gelukkig maakt.
 • Je rent van hot naar her en eindigt je dag uitgeblust en zonder voldoening.
 • Je hoort anderen over passie en denkt “waar hebben ze het in vredesnaam over”.
 • Je bent druk met het tevreden houden van je partner, vrienden, kinderen, je leidinggevende. Omdat je het gevoel hebt dat dit je in the end zelf ook een tevreden gevoel oplevert, toch?
 • En jouw volle agenda? Pfff Laten we daar nog maar eens niet over beginnen.....

Dit werkt niet!

En waarom niet?

Er is je simpelweg nooit geleerd hoe je die rust en ruimte creëert, hoe je op zoek kan gaan naar wensen en verlangens.

Je weet ongetwijfeld hoe je goed voor je lichaam zorgt. En hoe zit dat met je mind, hoe kan je hier sturing aan geven? Omgaan met die onrust in je gedachten en hoe je leert luisteren naar jezelf is gewoonweg nog geen vak op school. Terwijl deze twee elementen zo krachtig zijn om voldoening te halen uit het leven.

Het mooie is, het is makkelijker dan je denkt. Een paar kleine aanpassingen in je dagelijkse leven, maar ook in jezelf, kunnen al grote resultaten hebben. Om vanuit daar keuzes te gaan maken die voor je werken. Niet alleen vandaag, maar ook op de lange termijn.

Nu tijdelijk € 97,-

"Je hebt alle antwoorden al in huis, nu nog de weet hoe ze te vinden."

Wat kun je verwachten van Making Headspace?

Wat zou er gebeuren als jij voor jezelf leert te kiezen, jezelf op één zetten? Wat als dingen mogen, in plaats van continu moeten? Hoe zou het voor je zijn als jij je hoofd tot rust kan brengen, wanneer je wil? Er in jouw leven meer ruimte is voor de zaken waar je hart sneller van gaat kloppen. En je daadwerkelijk weet waar je hart sneller van gaat kloppen. Zodat je je dagen eindigt met energie.

Hoe zou het voor je zijn om je verbonden te voelen met vrouwen die hetzelfde voelen als jij. Elkaar te versterken in het pad wat je op wil gaan. Elkaar de support te geven die je nodig hebt of het gewoon onwijs fijn vindt.

In 21 dagen ga je leren om voor jezelf te kiezen en dat plezier en geluk in je leven te creëren, simpelweg door je hoofd tot rust te brengen.

 • Het programma bestaat uit 21 dagen effectieve input, met minimale tijdsinvestering.
 • Het programma start en eindigt met een verbindende online groepssessie op dag 1 en dag 21.
 • Vervolgens ontvang je iedere ochtend een audio of oefening via de mail, afgewisseld met quick whatsapp tips en inzichten. Zodat je iedere dag in een korte tijd effectief aan de slag bent met datgene wat jij wil bereiken.
 • Het allermooiste van dit online programma is: je doet het niet alleen. Naast het feit dat ik je “live” volg en begeleid, voel je de kracht en aanwezigheid van andere vrouwen in dit programma, wat het resultaat enorm versterkt.

Ik weet dat je genoeg to do’s hebt, laat het goed voor jezelf zorgen de belangrijkste zijn!

Nu tijdelijk € 97,-

"Je voelt de kracht en aanwezigheid van de andere vrouwen in dit programma, wat het resultaat enorm versterkt."

Voor wie is dit, en voor wie niet?

Ik geloof niet in alleen adviezen. Het is mijn doel om je te helpen, begeleiden, te prikkelen waardoor je je eigen adviseur wordt.
Ik ben ervan overtuigd, dat je door middel van zelfinzichten en zelf ervaren, je daadwerkelijk stappen zet die zorgen voor een duurzame verandering.

Een 10 stappenplan ga je hier daarom ook niet vinden, mocht je daarnaar op zoek zijn. Dan weet je dat alvast!
Wat je hier wel vindt, zijn de tools om zelf een andere manier te leren dan je gewend bent. Om te ontdekken hoe dat bij jou werkt.

Dit is alleen voor vrouwen die het echt willen en er klaar voor zijn een andere weg te bewandelen dan ze gewend zijn.

Nu tijdelijk € 97,-

Winkelwagen
Scroll naar top